Mangler I nogle kvalitetsmøbler i institutionen?

Sponsoreret

Det er vigtigt med gode møbler i institutioner, sådan at både børn og voksne kan føle sig godt tilpas. Kolon.dk laver kvalitetsmøbler til institutioner.

Mangler I noget inventar i jeres institution? Det kan være alt fra børnegarderober til et smart køkken, et legerum eller noget helt fjerde?

Kolon er en inventarvirksomhed, hvor du kan finde et stort udvalg af møbler til institutioner. Det gælder blandt andet inventar til børnehaver, vuggestuer og SFO, hvor virksomheden har leveret kvalitetsprodukter i et flot og funktionelt design, der tilgodeser mange typer ønsker og behov. De kan også sagtens komme ud for at lave indretningsforslag, der er skræddersyet til den enkelte institutions fysiske forhold såvel som individuelle krav til inventaret.

Kolon er essensen af godt håndværk og dansk design. De har eksisteret i mere end 40 år, siden grundlæggeren Frits Jensen åbnede en køkkenbutik tilbage i 1972. 4 år senere lavede han en genial opfindelse, et hængsel, der både sidder fast på låge og korpus, og så begyndte tingene at tage fart. Dette hængsel er meget stærkt, og derfor blev det hurtigt populært i institutions-sammenhænge, hvor interiøret bliver brugt op til otte timer om dagen.

Lige siden har Kolon produceret alt fra køkkener til børnegarderober, reoler og pusleborde. Møbler, der alle sammen har øje for både børn og voksnes behov. Så mangler I noget institutionsinventar i jeres institution, så tøv ikke for at tage fat i Kolon.dk, så vil de sammen med jer finde den bedste løsning til netop jeres institution.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin