Monkey 47 gin skiller sig ud fra mængden

Sponsoreret

Vil du prøve en gin, der ikke er som alle de andre? På drinky.dk kan du finde et stort udvalg af eksklusive drikke inden for vodka, champagne, tequila og whisky.

En indisk pilot kom til Tyskland efter 2. verdenskrig for at genopbygge Berlins zoo. Derefter flyttede han til Schwarzwald, hvor han begyndte at producere gin som fritidsbeskæftigelse. Her gik han i skoven, hvor han fandt utroligt mange ingredienser, som han begyndte at eksperimentere med. Og det blev grundlaget for det, der i dag er blevet den unikke gin Monkey 47.

Hvis du gerne vil prøve noget særligt, så er det altså helt klart Monkey 47 gin, du skal have fat i. Det kan du få hos drinky.dk, der er en webshops, der har et eksklusivt sortiment af vin, champagne og spiritus. De går op i god smag og håndværk, og det er netop noget af det, der kendetegner Monkey 47. Det særlige ved denne gin er nemlig antallet af ingredienser, for som navnet antyder, så er der hele 47 forskellige ingredienser i denne gin. Det er masser af planteekstrakter i, men det, man bedst kan smage er enebær og citron.

Monkey 47 har altså en unik smagsoplevelse, der bør nydes for sig, men den kan godt blandes op med noget, der gør den til en lækker drink.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin