Outdoorlinjen er for dig, der klatrer i alle træer, du finder!

Sponsoreret

På Bråskovgård Efterskole finder du drømmelinjen for dig, der elsker at udfordre sig selv, nyder at bruge tid i naturen og ikke er bange for at prøve kræfter med nye ting.

Er du en af dem, der ikke kan se et træ uden at skulle klatre op i det? Og nyder du roen omkring et lejrbål efter en lang dag med mountainbiking gennem skoven? Elsker du at bruge tid i naturen? Så skulle du tage på adventure efterskole, hvor du kan få lov til at prøve kræfter med alt fra træklatring til rappelling, friluftsture og undervandsjagt.

Outdoorlinjen på Bråskovgård Efterskole helt klart noget for dig, hvis du kan nikke genkende til ovenstående.På Outdoorlinjen brænder både elever og lærere for natur, friluftsliv, kammeratskab, sjov, hygge og udfordringer.

Bråskovgård Efterskole har en hytte, to shelters og tre lejrpladser på selve efterskolen og i deres to skove. Derudover vil du som elev også komme rundt i de omkringliggende statsskove, når du skal prøve kræfter med overnatningsture, orienteringsløb, adventureraces og mountainbike. Hver uge tager outdoorlinjen på en mindre tur med mindst to overnatninger, så du kommer til at prøve rigtig mange sjove ting i løbet af et år!

Indlægs forfatter: duerikkeadmin