Tag på golfferie til en af danskernes foretrukne rejsedestinationer

Sponsoreret

Det er populært at tage på Golfferie, og Classic Golf arrangerer golfrejser til storbyen Dubai, der har meget mere end bare høje bygninger at byde på.

I top tre over de steder, hvor danskerne helst vil hen i vinterkulden, ligger storbyen Dubai, der er en del af de Forenede Arabiske Emirater. Det skriver TV2 på baggrund af en analyse fra forskellige rejsemaskiner. Den høje interesse for Dubai skyldes muligvis både de varme temperaturer, de imponerende bygningsværker men også det rige golfliv, der emmer af luksus, storslåethed og eksklusivitet.

Hvis du kunne tænke dig at spille golf i Dubai, så byder turen på masser af sol, lækre strande, imponerende skyskrabere, moderne shoppingcentre og en pulserende bymidte med luksushoteller og restauranter.

Som turist bor man på store, flotte luksushoteller, spiser på gode restauranter, får stillet shopping-trangen i de moderne stormagasiner og spiller golf på nogle af verdens bedste golfbaner, men midt i alt det, så oplever man også den oprindelig kultur med moskeer, markeder og basarer, som præger det almindelige liv for indbyggerne i staten. En golfferie i Dubai vil altså uden tvivl være præget af kontraster på den spændende og fede måde. Du vil ikke tage hjem uden en masse oplevelser i bagagen, når du har besøgt denne populære destination.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin