Vær kreativ sammen med dit barn

Sponsoreret

kristina-paparo-GSq7WiQQ65s-unsplash

Når regnen pisker og vejret ikke er værd at bevæge sig ud i, så kan det nogle gange være svært at rive børnene væk fra fjernsynet eller fra iPaden. Hvorfor så ikke begive dig ud i kreativiteter sammen med dit barn?

Børn elsker at hygge og være sammen med deres forældre. Det er derfor med at gribe disse stunder, hvor det ikke er vejr til at komme ud og lege.

 

Børn elsker at være kreative

Børn har godt af at være kreative – og langt de fleste elsker det. Med dette menes der, at de har godt af at være kreative med projekter, hvor de skal bruge deres fantasi. Børn elsker at have det sjovt og få lov til at udfolde sig på deres helt egen fantasifulde måde.

En hjemmedag hvor vejret ikke er det bedste eller bare en dag, hvor man render rundt i nattøj hele dagen. Findes der noget bedre? Nej, så hvorfor ikke tage en hyggedag med varm cacao og perleplader sammen med dine børn.

Mange børn – og også voksne – elsker at lave perleplader. Når man laver perler, kan både piger og drenge være kreative ved at lave sjove og farverige mønstre og figurer med HAMA perler. Med perleplader kan børn udfolde deres kreativitet og fintune deres finmotorik.

 

HAMA perler og perleplader = ægte perler og perleplader

Hos Legeland.dk kan du finde rigtig mange forskellige HAMA perleplader, som er formet som forskellige figurer. Perleplader som passer til både store og små HAMA perler.

På hjemmesiden finder du også et stort udvalg af andet kreativt legetøj, som dine børn helt sikkert vil elske.

Indlægs forfatter: duerikkeadmin